Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Tıp Fakültesi

Üniversite hangi ilde bulunuyor?
Ankara
Üniversite statüsü nedir?
Devlet
Şehrin sosyal, kültürel, tarihi, turistik özellikleri nelerdir?
Başkentimiz Ankara köklü Cumhuriyet tarihine ev sahipliği yapmasıyla öne çıkar. 1. ve 2. TBMM Müzesi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Ankara Rahmi M. Koç Müzesi, Ulucanlar Cezaevi Müzesi, Etnografya Müzesi,CerModern,Resim Heykel Müzesi ziyaret edilebilecek başlıca yapılardır.Bunun yanında Ankara Kalesi, Ulus Çarşısı, Pirinç Han gibi tarihi mekanlar da başkentimizde barınmaktadır.
Şehirde tiyatro oyunları,konser,opera,sinema, çok çeşitli konseptlerde workshoplar(kil yapımı,ahşap boyama,sushi…) öğrencilerin nefeslendiği sosyal etkinliklerin başını çekmektedir.
Tunalı Hilmi Caddesi, Kuğulu Park,Eymir Gölü,Atakule,Seğmenler Parkı,Botanik Parkı,Mogan Gölü,Göksu Park,Bahçelievler Ankaralıların uğrak mekanları arasındadır.
Şehrin ulaşım imkanları nelerdir?
Şehirde gelişmiş bir metro ağı mevcuttur. OSB Törekent-Ulus,Koru-Kızılay,Keçiören, Dikimevi-Aşti metro hatları bulunmaktadır. Bunun yanında belediye ve özel halk otobüsleri, dolmuşlar şehirde bulunan diğer ulaşım imkanlarıdır. Metro,Belediye ve Özel Halk Otobüslerinde AnkaKart geçmektedir.
Şehir dışından Ankara’ya ulaşım ise otogar(AŞTİ) , tren istasyonu, YHT Gar, Esenboğa Havalimanı sayesinde olmaktadır. Esenboğa Havalimanı’ndan şehre gelen HAVAŞ servisleri mevcuttur.
Fakültemize Kızılay’dan yaklaşık 5 otobüs hattı sefer düzenlemektedir. Etlik Aşağı Eğlence’de yer alan fakültemizden şehir merkezine gidiş yaklaşık 15 dakika sürmektedir. Kampüsümüzün içinde belli saatlerde ring seferleri düzenlenmektedir.

Şehirdeki yurt olanakları nasıldır?
Ankara’da 31 tane KYK Yurdu ve çok fazla sayıda özel yurt bulunmaktadır. Özel yurtların ücretleri semte ve yurt şartlarına göre değişmektedir.
Gülhane Kampüsü içinde bir adet kız öğrenci yurdu ve bir adet erkek öğrenci yurdu bulunmaktadır. 900 kişilik erkek öğrenci yurdunun büyük bir çoğunluğu askeri öğrencilere ayrılmıştır. 800 kişilik kız öğrenci yurdu ise oldukça yeni bir bina olup ilk senesinde olan çoğu kız öğrenciyi kabul etmektedir.
Evlerin kira durumları ve özellikleri nasıldır?
Ankara’da kira durumları semtten semte çok değişiklik göstermektedir. Fakültemiz yakınında yer alan Aşağı Eğlence ve Basınevleri semtlerinde 3+1 daireler 15.000-20.000 bandındadır. Semtler altyapı olarak çok yeni sayılmaz. Antares taraflarında ise rezidans daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin kira fiyatları ise 40.000 civarındadır. Özellikle yaz aylarında üst dönemlerin evleri boşaltmasıyla çok sayıda kiralık ev alternatifi mevcuttur.
Üniversitenin eğitim, sosyokültürel ve tarihi özellikleri nelerdir?
Üniversitemizin eğitim verdiği Mekteb-i Tıbbiyye-i Şâhâne Külliyesi, tıp eğitimi vermek üzere Sultan II. Abdülhamid Han tarafından yaptırılan ilk tıp okuludur. Mekteb-i Tıbbiyye-i Şâhâne, 1903-1909 yılları arasında Askeri Tıp Mektebi iken bu tarihten sonra sivil tıp mektebi olarak da hizmete başlamıştır.Karşısında bulunan Haydarpaşa Asker Hastanesi, yeraltı tüneli ve raylı sistem ile Mektep binasıyla bağlantı sağlayarak öğrenciler için eğitim hastanesi olarak kullanılmıştır. Almanca, Fransızca ve Türkçe dillerinde eğitim verilen bu Tıp Mektebi’nden çok değerli siyasetçi ve bilim insanları yetişmiştir.
1933 yılına kadar tıbbiye olarak hizmet veren Mekteb-i Tıbbiyye-i Şâhâne, 1933-1983 yılları arasında Haydarpaşa Lisesi olarak eğitim vermiştir. 1983 yılında ise Marmara Üniversitesi’ne tahsis edilerek içerisinde Tıp Fakültesinin de bulunduğu eğitim külliyesi olarak hizmet vermiştir.
Marmara Üniversitesi adına tahsisli olan Haydarpaşa Külliyesi, 15 Nisan 2015 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren kanun gereğince Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne Mekteb-i Tıbbiyye-i Şâhâne adıyla hizmet vermek üzere tahsis edilmiştir. Üniversitemiz, Mekteb-i Tıbbiyye-i Şâhâne (Hamidiye) Külliyesinde; Fakülte, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Enstitü birimleri olarak eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir.
15 Temmuz 2016 darbe girişimi sonrasında Gülhane AskeriTıp Akademisi (GATA),Üniversitemize devredilmiş olup eğitim faaliyetlerine ara verilmeden ve aksatılmadan devam edilmiştir. Üniversitemiz, Gülhane (Ankara) Külliyesinde; Fakülte, Sağlık Meslek Yüksekokulu ve Enstitü birimleri olarak eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir.Bunların haricinde de ülkemizin farklı illerinde SBÜ’ye bağlı tıp fakülteleri bulunmaktadır.
Üniversitenin öğrencilere tanıdığı burs imkanları nelerdir?
YKS’de ilk 2000 içinde olup da okulumuzu tercih eden öğrencilere sıralamaları doğrultusunda üstün başarı bursu verilmektedir.
Askeri öğrencilerin yurt,yemek,kıyafet,kitap gibi masrafları üniversite tarafından karşılanmaktadır.

Üniversitenin sosyal imkanları nelerdir?
Kampüsümüzün içindeki spor salonunda fitness salonu,voleybol ve basketbol sahası,tırmanma duvarı bulunmaktadır. Ayrıca kampüsümüz içinde tenis kortu ve halı saha mevcuttur. Serden Cafe, Mekan Cafe, Kır Cafe başlıca uğrak alanlarımızdır. Okulumuzda birçok kulüp faaliyet göstermektedir. Okulumuzda tamamen öğrencilerin emeğiyle bu yıl ilki düzenlenen Öğrenci Kongresi’nin önümüzdeki yıllarda da düzenlenmesi planlanmaktadır. Bahar aylarında SporFest adlı festival düzenlenmekte,konser,tiyatro, colourfest vb. çeşitli eğlencelere ev sahipliği yapmaktadır.
Üniversitedeki kütüphane, çalışma salonu olanakları nasıldır?
Üniversitemizde 7/24 açık olan ve sınav dönemleri bazen yer bulmak zor olsa da genel olarak yeterli kapasitede bir kütüphanemiz bulunmaktadır.Kütüphane içinde kapalı çalışma salonları da mevcuttur. Atıştırmalık yiyecekler ve kahve için otomat bulunmaktadır.Kütüphane arşivimiz Gülhane’nin köklü tarihinden dolayı oldukça zengindir. Geçmişten günümüze aradığınız tıp kitaplarını rahatlıkla kütüphanemizde bulabilirsiniz.Sınav dönemleri yaşanabilen yer bulma probleminden ötürü fakültemiz dekanlığı bünyesindeki bazı amfiler çalışma salonu olarak kullanıma açılmıştır.
Üniversitede hangi öğrenci toplulukları bulunuyor? Tıp fakültesinde etkinlikler yapan öğrenci toplulukları hangileridir?
Üniversitemizde ülkemizin büyük sivil toplum kuruluşlarının kulüpleri faal olarak çalışmaktadır.Bunlara örnek olarak Kızılay,Yeşilay verilebilir.Diğer örnekler arasında ise Halk Oyunları Kulübü,Sağlıklı Yaşam Kulübü,Tiyatro Kulübü,Kültür Sanat Kulübü vb birçok kulüp örnek verilebilir. Tıp fakültemiz özelinde ise çeşitli kulüplerimiz faaliyet göstermekte olup bunlardan en aktifi ise SBÜ Gülhane TÖB ve Gülhane EMSA'yı aynı çatı altında birleştiren ''Gülhane Uluslararası Tıp Öğrencileri Topluluğu''dur.
Okuldaki yemek imkanları nasıldır?
Okulumuzda günde üç öğün hizmet veren bir yemekhanemiz bulunmaktadır.Ayrıca kampüs içindeki Mekan Cafe ve Serden Cafe döner vb. çeşitler sunmaktadır.
Üniversitenin şehir içindeki konumu ve fakültenin üniversite kampüsüne göre konumu nasıldır?
Kampüsümüz Keçiören ilçe sınırları içerisindedir. Şehrin ana odak noktalarıyla iç içe olan okulumuz önemli noktalara 15-20 dakikalık otobüs yolculuğu mesafesindedir. Fakültemiz kampüsümüzün merkezinde bulunmaktadır.
Tıp Fakültesinin tarihçesi nedir?
Gülhane Tıp Fakültesinin köklü tarihi 14 Mart 1827’ye kadar uzanmaktadır. Geçmişten günümüze gidecek şekilde: 1827’de II. Mahmut’un emriyle çağdaş askeri tabipler yetiştirmesi amacıyla Tıphane-i Amire ve Cerrahane-i Amire okulları kurulmuştur, 1836’da bu iki okul birleşerek Mekteb-i Tıbbiye adını almıştır, 1839’da yine II. Mahmut tarafından Mekteb-i Tıbbiye-i Adliye-i Şahane adı altında yeni binasına taşınarak Fransızca eğitim vermeye başlamıştır, 1870 yılında eğitim dili Türkçe olmuştur, 30 Kasım 1898 yılında II. Abdülhamit’in emriyle yapılmış olan Gülhane Seririyat Hastanesi hizmete girmiş ve bu tarihten sonra askeri tıbbiye ile Gülhane ismi birlikte anılmaya başlanmıştır. Okulumuz; 1903’te Haydarpaşa’da inşa edilmiş olan Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane binasına taşınmıştır, 1912 yılında Gülhane Tatbikat-ı Askeriye Tatbikat Mektebi ve Seririyatı adını almıştır, 1923’te eski binasına taşınmıştır, 1941’de İsmet İnönü’nün emriyle Ankara’ya taşınarak Gülhane Askeri Tababet Okulu adı altında çalışmalarına devam etmiştir, 1947’de Gülhane Askeri Tıp Akademisi adını almıştır, 1971’de bugün Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hizmet veren binaya taşınmış ve 1980’de Gülhane Askeri Tıp Fakültesinin kurulması ile askeri tabiplerin eğitimini tek çatı altında toplamıştır. 15 Temmuz 2016’da gerçekeleşen darbe girişiminin ardından GATA’ya ait hastaneler T.C. Sağlık Bakanlığına ve GATA’ya ait yükseöğretim birimleri Sağlım Bilimleri Üniversitesine devredilmiştir. Gülhane Tıp Fakültesi; kurulduğu günden bugüne kadar binlerce başarılı hekim yetiştirmiş, İstanbul ve Ankara tıp fakültelerinin kurulmasında görev almış, sayısız insana derman olmuş, Türk ilmine öncülük edip dünya ilmine pek çok katkıda bulunmuştur. Okulumuz, 2016’dan beri bulunduğu Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde, şanlı tarihi ile birlikte geleceğin hekimlerini yetiştirmeye devam etmektedir.
Fakültenin sosyal, sportif ve kültürel olanakları nelerdir?
"Üniversitemiz bahar aylarında Sporfest isimli etkinliği düzenlemektedir. Bu etkinlikte birçok spor dalında mücadeleler, yarışmalar ve konserler düzenlenmektedir. oklumuz kampüsünde bir adet spor salonumuz bulunmaktadır. Basketbol sahası, voleybol sahası, fitness salonu spor salonumuz içerisinde olup okulumuz vadisinde tenis kortu, açık basketbol sahası, halı saha,koşu pisti bulunmaktadır. Vadimizde amfi tiyatro yer alsa da uzun süredir kullanıma kapalıdır."
Tıp Fakültesinde hangi öğrenci değişim programlar uygulanmaktadır, TurkMSIC’in ve üniversitenizin sağladığı değişim imkanlarından bahseder misiniz?
ERASMUS, Mevlana ve Farabi değişim programları üniversitemizde etkin olarak uygulanmaktadır.
Fakültenin eğitim dili nedir?
Fakültemizin eğitim dili %100 Türkçe'dir.
Fakültede İngilizce hazırlık dönemi var mı, varsa zorunlu tutulmakta mıdır?
Fakültemizde hazırlık dönemi bulunmamaktadır.
Fakültenizde devam zorunluluğunuz var mı? Var ise devamsızlık bilgisini nereden öğreniyorsunuz?
Resmiyette teorik derslere %70, pratik derslere %80 devam zorunluluğu vardır. Devamsızlık konusunda diğer okullarda olduğu gibi esneklik payı bulunmaktadır.
Tıp Fakültesi TEPDAD tarafından akredite edilmiş midir? Akreditasyon süreniz ne zamana kadar bulunmaktadır?
Fakültemiz TEPDAD tarafından akredite edilmiştir. 01.01.2029 tarihine kadar akreditedir.
Tıp Fakültesinin akreditasyon süreci sırasında ve sonrası yaptığı çalışmalar nelerdir?
-
Fakültenizde Tıp Eğitimi Anabilim Dalı bulunuyor mu?
Okulumuzda Tıp Eğitimi Anabilim Dalı bulunmaktadır.
Hastanenin bütün bölümleri tek bir binada mı? Tıp Fakültesinin hastaneye göre konumu nasıldır? Tıp Fakültesi ve hastane dışında eğitim alırken gidilen başka bir birim bulunuyor mu?
Hastanemiz iki farklı binadan oluşuyor. Tıp fakültemiz hastanemiz ile köprü aracılığıyla bağlı olup yürüme mesafesindedir. Tıp Fakültesi ve hastane dışında KBRN ve TEKMER gibi birimlerimiz bulunmaktadır.
Anabilim dallarının konumu nasıldır?
Fakültemiz anabilim dalları genellikle fakülte binasının içinde olmakla birlikte aynı zamanda hastane tarafında da bulunmaktadır.

Fakültenizde her dönemde kaç öğrenci bulunuyor?
Fakültemizde toplam 1242 tıp öğrencisi bulunmakta olup her dönemde yaklaşık 250 öğrenci bulunmaktadır.
Dönem 4-5-6’da her staj grubunda kaç öğrenci bulunuyor?
Her staj grubunda değişiklik göstermesine rağmen ortalama 20-30 öğrenci bulunuyor.
Fakültenizde öğretim üyesi başına düşen öğrenci sayısı kaçtır?
Fakültemizde toplam 201 öğretim üyesi bulunmakta olup her bir öğretim üyesi başına yaklaşık 6 öğrenci düşmektedir.
Tıp Fakültesinin eğitim sistemi nasıldır? (Entegre, PDÖ, Klasik, Hibrit) Fakültenizde herhangi bir sınav sistemine yönelik eğitim verilmekte midir (USMLE, TUS, GMC...)?
Üniversitemiz tıp fakültesinde her konunun belirli branşlara bölünüp, branşların konudaki kendi kısımlarını anlatması üzerine dayanan entegre eğitim sistemi verilmektedir.
Dönemlere göre ders içerikleri nasıldır? Klinik eğitimler kaçıncı sınıfta başlamaktadır?
İlk üç senemizde teorik derslerimizi almaktayız. Takibindeki üç senede ise klinik eğitimlerimiz verilmektedir.
Fakültede tıp eğitimi dışında hangi dersler verilmektedir?
Fakültemizde tıp eğitimi dışında dersler verilmemektedir.
Fakültenizin akademik eğitim öğretim takvimi nasıldır?
1.sınıf
Güz Yarıyılı Eğitim-Öğretim Başlangıcı
30.09.2024
Yarıyıl Tatili
27.01.2025-07.02.2025
Bahar Yarıyılı Eğitim Öğretim Dönemi Başlangıcı
10.02.2025
Bahar Yarıyılı Eğitim-Öğretim Bitişi
20.06.2025
Yıl Sonu Genel Sınavları
07.07.2025-11.07.2025
Yıl Sonu Bütünleme Sınavları
28.07.2025-31.07.2025

2-3.Sınıflar
Güz Yarıyılı Eğitim-Öğretim Başlangıcı
09.09.2024
Yarıyıl Tatili
27.01.2025-07.02.2025
Bahar Yarıyılı Eğitim Öğretim Dönemi Başlangıcı
10.02.2025
Bahar Yarıyılı Eğitim-Öğretim Bitişi
04.06.2025
Yıl Sonu Genel Sınavları
23.06.2025-27.03.2025
Yıl Sonu Bütünleme Sınavları
14.07.2025-18.07.2025

4.Sınıf
Güz Yarıyılı Eğitim-Öğretim Başlangıcı
09.09.2024
Yarıyıl Tatili
27.01.2025-07.02.2025
Bahar Yarıyılı Eğitim Öğretim Dönemi Başlangıcı
10.02.2025
Uygulamalı Derslerin Bitişi
04.07.2025
Uygulamalı Derslerin Bütünleme Sınavları
21.07.2025-31.07.2025

5.Sınıf
Güz Yarıyılı Eğitim-Öğretim Başlangıcı
09.09.2024
Yarıyıl Tatili
27.01.2025-07.02.2025
Bahar Yarıyılı Eğitim Öğretim Dönemi Başlangıcı
10.02.2025
Uygulamalı Derslerin Bitişi
13.06.2025
Uygulamalı Derslerin Bütünleme Sınavları
14.06.2025-29.06.2025

6.Sınıf
İntörnlük Uygulamalarının Başlangıcı
01.07.2024
İntörnlük Uygulamalarının Bitişi
30.06.2025
Özellikle Temel Bilimler evresinde (Dönem 1-2-3) pratik dersler nasıl işleniyor? Pratik derslerin dönemlere göre yoğunluğu nasıldır?
Pratik dersler anatomi laboratuvarı ve multidisiplin laboratuvarlarında işlenmektedir. Dönemlerin yoğunluğuna göre grup sayısı değiştirilerek işlenen derslerimizde laboratuvar kapasitesine uygunluk gözetilmektedir. Bu sayede dönemler kaç kişi olursa olsun bir seferde laboratuvarı kullanan öğrenci sayısı değişmemektedir.
Anatomi laboratuvarı ne düzeyde yeterli?
Anatomi laboratuvarımızda kadavra ve maket sayısı oldukça yeterlidir. 48 diseksiyon masamız 4 açık kadavramız bulunmaktadır.
Pratik derslerde öğrenci başına düşün mikroskop sayısı kaçtır?
Her öğrenciye 1 mikroskop düşmektedir.
Fakültenize özgü uygulamalarınız var mı?
Fakültemiz birinci sınıfında Sağlık Hukuku, Biyoistatistik ve Davranış Bilimleri dersleri verilmektedir. Bir diğer detay olarak fakültemizde 3.sınıfta polikliniklerde eğitim almaya başlıyoruz.
Mesleki Beceri Dersleri var mı?
1.sınıftan itibaren mesleki beceri derslerimiz başlamakta ve her sene yoğunluğu artmaktadır.
Simüle Hasta Laboratuvarı var mı?
Fakültemizde simüle hasta laboratuvarı bulunmaktadır.
Fakültenizin dönemlere göre ölçme-değerlendirme sistemi nasıldır? Final ya da komite sınavlarınızın sistemi hakkında bilgilendirebilir misiniz?
1.sınıfta 4 2. ve 3. sınıflarda ise 5 adet kurul bulunmaktadır. Kurul sonu sınavlarımız pratik artı teorik olarak iki bölümde yapılıyor olup etkileri kurul süresindeki ders sayılarına bağlıdır. Kurul sonu sınavlarının içeriği o kurul boyunca işlenen derslerdir, final ise tüm yıl işlenen dersleri kapsamaktadır.
Dönemi tamamlamak için gerekli olan not sistemi nasıldır?
Fakültemizde geçme notu 60’tır. Yıl içi kurul sonu sınav sonuçlarının ortalamasının yüzde altmışı ile final sınavının yüzde kırkının toplam puanının 60’dan fazla olması dönemi tamamlamayı sağlamaktadır. Yıl içi kurul sonu sınavlarının ortalaması kurulların hafta sayısına bağlı olarak hesaplanmaktadır. Finalde ise 30 puan barajı uygulanmaktadır.
Pratik sınavlar nasıl yapılıyor?
Pratik sınavlar okulumuzda iki şekilde gerçekleşmektedir. İlki Anatomi dersi için geçerli olan “Zilli sınav” olarak adlandırdığımız sistem, anatomi labaratuvarında kadavra ve maketler üzerinden sınava giriyoruz. Bir diğeri ise Histoloji, Mikrobiyoloji gibi Anatomi dışı derslerin pratikleri çoktan seçmeli olarak yapılmaktadır.
Temel Bilimler döneminde finalsiz geçme var mıdır?
Maalesef, bir öğrencinin yıl içinde ortalaması ne kadar yüksek olursa olsun sınıfı tamamlayabilmek için final sınavından 30 ve üzeri alması gerekir.
Fakültede eğitim sürecini iyileştirmek için ne gibi çalışmalar yapılmaktadır? Fakülteniz öğrencilerin akademik araştırmalara ne kadar elverişlidir?
Fakültemize girdiğiniz andan itibaren yalnızca teorik eğitim almakla kalmıyor birçok mesleki beceri derslerinden de faydalanabiliyorsunuz. Gerek Fakülte bünyesinde gerek Hastane bünyesinde gerçekleşen dersler ile eğitim sistemimiz yalnızca teorik bir eğitim olmaktan kurtuluyor. Öğrenci yanlısı akademisyenler ve yeterli sayıda çalışma envanteri sayesinde Fakültemiz akademik araştırmalara elverişlidir.
Öğrenciler eğitimleri hakkında söz sahibi olabiliyor mu?
Fakültemiz tarafından yapılan yıl sonu anketleri ve değerlendirmeleri sayesinde yıl içindeki eğitimimiz hakkında görüşlerimizi bildirebiliyoruz, sorunlarımızı dile getirebiliyoruz bu sayede eğitimimiz hakkında söz sahibi olabiliyoruz.
Bu fakülteyi tercih edebilirim çünkü…
Eğitim olanakları geniş ve kapsamlı.
Tıpın tüm alanlarına hitap edebilen geniş envanter ağına sahip(örn. KBRN eğitimi, uzay hekimliği eğitimi)
Teorik senelerde akademisyenler tarafından önemsendiğimizi hissediyorum. “Mobbing” e maruz kalmıyoruz.
Fakültemiz Ankarada yer alıyor ve kendi yurduna sahip.
Bu üniversitede okumanın dezavantajları nelerdir?
Eğitim sisteminin çok kaliteli olması yanında bazı dezavantajlar da getiriyor; sınıfı geçmek için sene boyunca çok çalışmak gerekiyor ve sınavlarının zor olduğunu hissediyoruz.
Kampüsümüzde sadece sağlık bilimleri fakülteleri var ve sosyal açıdan biraz zayıf kalan bir üniversite olduğumuzu düşünüyorum ancak gerek kulüpler gerek her sene düzenlenen Sporfest minvali etkinlikler biraz daha zayıf olan bu sosyal yönümüzü geliştirmek için imkan sunuyor.
Fakültenizde çevirim içi eğitim sistemi mevcut mu? Mevcutsa nasıl bir sistem kullanıyorsunuz?
Çevrim içi eğitim Fakültemizde mevcut. Teams uygulaması üzerinden her öğrencinin sahip olduğu mail adresiyle beraber okulumuz tarafından kayıt altına alınmış derslere erişim sağlayabiliyoruz. Amfi derslerinde kaçırdığımız kısımları böylelikle çevrim içi bir şekilde öğrenebiliyoruz
Fakültenizde çevirim içi sınav gerçekleşti mi? Gerçekleşti ise nasıl gerçekleşti?
Evet 2022-2023 döneminde Teams üzerinden çevrim içi sınav gerçekleştirildi. Kendi Teams hesaplarımızdan bize tanılan süre içerisinde soruları cevapladık.